| Főloldal | Információk | Jelentkezem |

Ha feltaláltál az oldalra és írsz/írtál fanfictiont okvetlen jelentkezz - az a cél, hogy összegyűjtsük a fanficeket!

Köszöntünk

mindenkit a Fanfic - Webgyűjtemény című oldalon, ami azért jött létre, hogy összegyűjtse a fanficeket. Reméljük sikerül sokatokat megismertetni a többi bloggerrel - ehhez viszont az kell, hogy jelentkezzetek.

A jelentkezésről információkat a Jelentkezem menüpontban találtok. Az Információk menüpontba a társoldallal és a blog létrejöttével ismerkedhettek meg!

Kérlek, ha kitettük a blogajánlótokat, akkor a bannerünkkel hirdessetek, mert így másokhoz is eljuthat az oldal.

Ezen kívül keresünk még lelkes admintársakat, akik segítenek a blog rendben tartásával és hirdetik az oldalt.

2012. október 6., szombat

The Bourne Revenge



A szerző neve: Abby Cross

Az oldal linkjehttp://thebournerevenge-abby.blogspot.hu/

A történet ismertetője"A párkapcsolataim feláldozása volt a legnagyobb hatással az életemre. Még most is, bármelyik nő a munkám után jönne a fontossági sorrendben."

Jeremy Renner karrierje csúcspontján van, és még mindig a munkája az első - azonban a A Bourne hagyaték folytatásának forgatásán megismerkedik Lilian Burkettel, aki rögtön elcsavarja a férfi fejét.
Viszont nem csak Jeremynek tűnik fel a szőke hajú szépség, aki Rose Shearinget alakítja a filmben. A James Drikkettet alakító Colin Farrellt is elbűvöli. Lilian életében még nem kapott helyet egy kitartó párkapcsolat, azonban nem adja fel.

Jeremy kijelentése, miszerint a munka mindig előrébb lesz, mint a párkapcsolatai meddig tart ki? Mi történik, hogy a film bemutatója csúszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése